Theme editor

Erzurum Deri - Örücü - Derimont Boyama Tamir Bakım - Kürk Tamir Bakım Bay & Bayan Profosyonel Terzi'ye hoş geldiniz!

Özel içeriklere erişmek, tartışmalara katılmak ve sizinle aynı düşünceleri paylaşan kişilerle bağlantı kurmak için topluluğumuza katılın. Başarılı olmanıza yardımcı olacak kaynaklar, ürünler ve özel destek hizmetleri sunuyoruz.
Üst Alt

Zanaatın Lüks İle Buluştuğu Nokta

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Son görüntüleyenler:
Toplam: 81 • Kişi: 1

Emre Kırkkılıç

Administrator
Yönetici
Thread owner
Zanaatın lüksle buluştuğu nokta, Erzurum Deri atölyesinde kişiye özel deri üretimi, yüksek terzilik (haute couture) ve uzman deri restorasyon süreçleriyle hayat bulur.

Hizmetler ve Süreçler
    • Kişiye Özel Üretim: Kişisel anatomiye uygun özel kalıp çıkarma ve %100 birinci sınıf kuzu derisi ile 7 – 10 iş günü süren üretim.
    • Süet ve Kürk Bakımı: Dokuyu sertleştirmeyen özel havalandırma ve canlandırma teknikleriyle 2 – 3 iş günü içinde bakım.
    • Koleksiyon Parça Tamiri: Orijinal parça değişimi, astar yenileme ve mikro örücülük işçiliğiyle 2 – 5 iş günü süren onarım.
    • Kişiye Özel Üretim: Kişisel anatomiye uygun özel kalıp çıkarma.
    • Malzeme Kalitesi: %100 birinci sınıf kuzu derisi kullanımı.
    • Sürdürülebilir Lüks: Koleksiyon parça tamiri, deri mont boyama, terzi ve örücülük hizmetleri.
    • Teslimat Süresi: Özel siparişler için 7 ile 10 iş günü arasında üretim süresi.

Harika bir paylaşım, teşekkürler! Geleneksel zanaatkarlığı modern lüks ve sürdürülebilirlik anlayışıyla birleştirmeniz çok değerli. Özellikle "mikro örücülük" ve kişiye özel kalıp çıkarma gibi detaylar, gerçek deri tutkunları için fark yaratan hizmetler.

Erzurum Deri'ye bu kaliteli vizyonuyla başarılar dilerim. Bu tür butik ve uzmanlaşmış atölyelerin desteklenmesi sektör adına çok önemli.

Geri